Ücretsiz olarak edu uzantılı blog oluşturmak


selamlar,r10 gibi webmaster platformlarında
internetten ücretsiz olarak alınabilen üniversite blog sistemlerinden tanıtım yazısı satan kişiler ile doldu.20-30 lira gibi bir fiyat bu tür boş sitelere vermek yerine,kendi bloğunuzu açıp içerisine 5-10 adet özgün içerik girip maksimum faydayı sağlayacak paravan bloglar oluşturabilirsiniz..

lafı uzatmadan hemen bilgileri aktarmaya başlayayım.öncelikle adresimiz bu site,çoğu kişi bu bağlantıdan tanıtım yazısı ve link satıyor.

herkez kayıt olamaz vs vs. diyorlar ama hepsi yalan dolan.blog oluşturma işlemi için çıt pıt,ingilizce bildiğinizi varsayıyorum bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

direk olarak site sonuna wp-login.php veya wp-admin koyup girmeye çalıştığınızda giremeyeceksiniz!

onun yerine örnek oluşturulmuş olan bir blogun sonuna /wp-admin ekleyip giriş yapmanız yeterli olacaktır.seomel için oluşturduğumuz bloğu kullanabilirsiniz burada..

my sites bölümünden yeni siteler oluşturabilir,silebilirsiniz.gerisi zaten bildiğiniz wordpress..

internette bu şekilde hizmet veren belki yüzlerce üniversite mevcut,birden fazla illaki sizlere lazım olacaktır,o zaman ise aşağıdaki şekilde google'da arama yapmanız size yardımcı olabilir.
site:.edu powered by wordpress

bazı siteler örnekteki gibi otomatik onay değil,ona göre seçip bakarsınız.top sizde,bloguma yorum yaparsanız beni mutlu edersiniz..

hayırlı günler..

SİTE DEAKTİF OLMUŞTUR! AÇTIKLARI ADULT BLOGLAR SAĞOLSUN..


3 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkür ederim r10 @senturksun
    takipteyim hocam

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Merhabalar,site çok yoğun adult bloglar açıldığı için hizmetten kaldırılmıştır.Yakında vip bir blog oluşturup sadece bu işi düzgün yapan kişileri alacağız.

      Sil