Sitem trafik almıyor,kesin çözüm!


selamlar,her gün onlarca yeni internet sitesi kuruluyor.bunların çoğu üç ayını çıkmadan kapanıyor.çoğununda kapanma nedeni trafiksizlik,yani siteye kullanıcı gelmiyor.peki bizler üstümüze gelen bütün görevleri yapıyormuyuz? çoğu zaman kocaman bir hayır !

öncelikle seo sitede başlar ve sitede biter.bunu unutmayalım,kaliteli içerik daima bizleri öne çıkarır.alıntı içeriklede ön sıralara çıkılabilir,fakat kalıcılık açısından pek bir şey beklenmez.haber ajansları bunlara basit bir örnek.

sizlere yeni sitelerinizi nasıl hitlendireceğinizi maddeler halinde anlatmak istiyorum.

- günlük olarak en az iki makale girin ve bu makaleler 450 kelimeden aşağı olmasın
- twitter hesabı açın,twitter internetin yeni reklam platformudur.internet sitenizin reklamını yapabileceğiniz en iyi platform.
- facebook gruplarından yararlanın,facebook grupları geniş kitlelere sahiptir.aktif gruplara üye olun ve günlük olarak reklam paylaşın.reklaman izin vermeyen gruplarda viral olarak reklam yapın.
- reddit,digg ve delicious hesapları açıp her yazınızı paylaşın,bu platformlar adete sosyal olarak yapılan seo'nun kalbidir diyebiliriz.
- geçen her gün için 150-200 kelime arası tanıtım yazısı hazırlayıp,forumlarda tanıtım yapın.bu işlemi dilerseniz,sitenizde indekslenmiş olan yazılar içinde yapabilirsiniz,tabi altta kaynak bırakmayı unutmayın.
- google plus,sitenize google'ın yeni sosyal ağından bir adet sayfa açıp yeni yazılarınızı paylaşmanız faydanıza olacaktır.
- edu ve gov backlinkler,google kar amacı gütmeyen siteleri sever.mutlaka edu ve gov sitelerden backlink almalısınız.gov backlink almak için linkteki konuyu inceleyebilirsiniz.
- blog(yorum) backlink alın,bloglara yorumlama yaparak kolayca backlink elde edebilirsiniz. eğer sektörünüz olan sitelerden blog backlink alırsanız,inanılmaz derecede bir etki görürsünüz.
- video backlink alın.youtube ve dailymotion önde olmak üzere kanallarınıza beş dakikadan fazla olan özgün videolar yükleyin,başlıklarını ise anahtar kelimeleriniz yapın.açıklama bölümünden ise kendi sitenize link verin.
- paravan bloglar oluşturun.wordpress,blogspot vb. ücretsiz olarak alan adı sağlayan paravan blog servisleri kullanın.hepsini farklı google webmaster araçlarına ekleyin ve en az iki günde bir özgün yazı girin.yorum backlinkler alın ve sosyal medya üzerinden backlinkler elde edin.

paravan bloglarınızı en az üç ay besleyin,ardından aşağıdaki örnek şema benzeri linklemeler yapın.
ben örnek olarak verdiğim linklemeyi altı ay beslediğim paravan siteler üzerinden yapıyorum,baya bi etkisinide gördüm uzun zamandır,tavsiye edebilirim.tabi istediğiniz gibi linkleme yapabilirsiniz,bu sadece bir alternatif.

yapmamız gereken işlemler bunlar.istikrarlı olarak bu şekilde çalışırsak,internet sitemiz daha fazla trafik alacaktır.yorumlarınızı eksik etmeyin.

esen kalın..






2 yorum:

  1. Sizin gibi, karsilik beklemeden insanlara yol gosteren sayili blog var... hatta belki yok =)
    Umarim bir gun buralarin degeri anlanir.

    YanıtlaSil
  2. evet tecrübeliler bilir bu yöntemlerin işe yaradığını...

    YanıtlaSil